Nieuws

Wij hebben het geflikt!

Header imageArrow
Wij hebben het weer geflikt!

Gisteren was het weer zover, een nieuwe editie van de Dam tot Damloop! Onze collega Andrรฉ de Graaf en het team van de Campo Charity Foundaion hebben de finishlijn van de 10 mijl, ofwel 16,1 km, van de 38ste Dam tot Damloop gehaald!

Er werd gestart vanaf de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Via de IJtunnel kwam het team aan in Amsterdam Noord waar ze de weg door hebben gezet naar de finish in Zaandam. Het was weliswaar wat warm tijdens het rennen, maar dat hield het team zeker niet tegen! Het biertje na afloop smaakte extra lekker in de zon ๐Ÿ˜‰

โ€

Ons goede doel, het Gunjur Inclusion Project in Gambia!

โ€

In samenwerking met Campo Charity Foundation en zijn voorzitter Yore van Straelen liep Andrรฉ voor het Gunjur Inclusion Project in Gambia een project van Disability Africa. Zij zetten zich in voor kinderen met een beperking (die ook vaak in armoede en isolement leven) om bij elkaar te komen en te spelen. Naast het ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden, krijgen zij hier ook medische zorg en een warme maaltijd, soms hun enige maaltijd van de dag.

โ€

Wij zijn super trots op wat wij samen hebben bereikt!

โ€

Een groot ๐ƒ๐€๐๐Š๐‰๐„๐–๐„๐‹ aan iedereen die ons gesponsord heeft! Samen met jullie hebben wij het fantastische bedrag van ruim โ‚ฌ๐Ÿ‘๐Ÿ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ,- bij elkaar gelopen! Dit bedrag komt ten goede aan een minibus om de kinderen in de moeilijk bereikbare gebieden te kunnen bereiken. Dit is echt van levensbelang!

Binnenkort zullen Quinty van Eick en Tristan van der Weijden naar Gambia afreizen om het geld te overhandigen (symbolisch) en een reportage maken van de minibus en wat voor fantastisch werk ze leveren.

โ€

Wil je meer weten over de Campo Charity Foundation?

โ€

Neem dan eens een kijkje op hun website via deze link https://lnkd.in/dt7sjmZj

De Dam tot Damloop mag er nu dan opzitten, maar doneren mag natuurlijk ook altijd nog via deze link https://lnkd.in/eiPt-qPv

โ€

Iedereen super bedankt en op naar de Dam tot Damloop van volgend jaar!๐Ÿ™

โ€